For at vide alt om Wonderz , tøv ikke med at læse Wonderz FAQ og find ud af hvordan man spiller spillene via forummet

Good Adventure Scratch Ticket
Antal resterende billetter:5000 / 5000
Tjen DKK 7 400
opdage
Oplev Arabesque Jackpot
Arabesque Jackpot Swag Game Arabesque Jackpot
Tjen en Feandrea sofa til hunde
opdage
Drago Scratch Ticket
Antal resterende billetter:3500 / 3500
Tjen DKK 7 400
opdage
Opdag Battle
Battle Booty Game
Tjen 30000 punkter
opdage
Opdag Pharaoh
Pharaoh Booty Game
Tjen da Goodtel Android 13 PC 10 tommer tablet
opdage
Wonderz din lytning: FAQ og Hjælp
Har du et spørgsmål på et bestemt tidspunkt?
Har du brug for hjælp til et bestemt tema?

Dette afsnit er her for at guide dig!

Klik på temaet, så det spørgsmål, der svarer til dit spørgsmål:

Hjælp, kundeservice og Wonderz Forum
Gå til hjælpsiden for at finde ud af mere om, hvordan vores gratis spil fungerer. Find ud af, hvordan du kan tjene gratis gaver og penge ved at tjene point for hvert Flash-spil. Indløs dine point for gaver, når du vil, vi sender dine gaver hjem gratis!
Du kan også konsultere forummet og chatte med medlemmer af vores websteder.Endelig, hvis du har et spørgsmål til at spørge os, tøv ikke med at kontakte vores kundeservice, direkte på vores hjemmeside
DreamCentury brand logo
Gratis spil uden købsforpligtelser, gratis spil og gaver

© Copyright 1999-2024 - DreamCentury Entertainment - Alle rettigheder forbeholdes